Waar & wanneer

Mobiliteit als sector tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte

In deze uitzonderlijke tijd kiest beursorganisator ExpoProof ervoor om het Mobiliteit als sector toe te voegen aan Vakbeurs Openbare Ruimte.

Deze vindt op 2 en 3 december plaats in hallen 3 en 4 van Jaarbeurs met een corona-veilig STAY & GO concept.

De oorspronkelijk geplande editie van Vakbeurs Mobiliteit, op 25 november 2020 in Expo Houten, komt hiermee te vervallen.

Jaarbeurs
Hal 3 en hal 4
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

Openingstijden
Woensdag 2 december 2020
Donderdag 3 december 2020

Vooralsnog hanteren we per dag twee bezoekersshifts van 9:00 tot 13:00 en van 13:00 tot 17:00.

COVID-19
Uiteraard blijven wij afhankelijk van de richtlijnen vanwege de COVID-19 situatie. Indien er wijzigingen komen die voor uw beursbezoek van belang zijn, berichten wij u daarover.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer
De Jaarbeurs is verreweg het makkelijkst te bereiken vanaf Utrecht Centraal. Met 5 minuten lopen staat u op de beursvloer!

Parkeren Jaarbeurs
Rondom de Jaarbeurs zijn meerdere parkeergelegenheden, waarvan P4 (navigatie: Truus van Lierlaan 1, Utrecht) het dichtst ligt bij de beurshallen 2, 3 en 4 waar de Vakbeurs Openbare Ruimte is. Voor meer informatie over parkeren en tarieven klik hier.

Parkeren Transferium Westraven
Vlak buiten de A12 ligt parkeergarage Transferium Westraven. Vanuit hier gaat een pendeldienst naar het centrum die ook stopt bij de Jaarbeurs. Voor € 5,00 kunt u een dag parkeren en gebruik maken van de pendeldienst. Voor meer informatie over Transferium Westraven klik hier.

  • Hoe houden we Nederland mobiel?

  • Hoe houden we Nederland mobiel?

x

Bezoek de sector 'Mobiliteit' op Vakbeurs Openbare Ruimte