STAY & GO

Veilig netwerken

Eindelijk gaan we elkaar weer in levenden lijve ontmoeten! Dat doen we natuurlijk op een veilige manier. Door de slimme maatregelen van STAY & GO krijgt u de ruimte om verantwoord en sfeervol met markt en overheid in gesprek te gaan. Lees hieronder wat u kunt verwachten.

STAY safe & GO easy

Tijdens de beurs vindt u op de vloer twee kleuren. In de zwarte 'STAY' zones (waaronder ook alle stands) kunt u elkaar in een ruime opzet spreken. Via de groene 'GO' paden loopt u rustig over de beursvloer. Zo kunt u veilige en sfeervolle omgeving netwerken!

Anderhalve meter

De gangpaden, stands, en lezingenzalen zijn allemaal ingericht zodat u anderhalve meter afstand kunt houden. Maak er gebruik van, en gun elkaar de ruimte de beursvloer rustig te ontdekken.

Eénrichting

De gehele beursvloer is opgebouwd uit éénrichtingspaden, zodat u kunt rondstruinen zonder tegenliggers. Wilt u van route veranderen? Gebruik de zwarte "STAY" zones om uw route te bepalen. Tip: stel vooraf uw looproute samen voor een efficiënt beursbezoek.

Tijdslots

Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om te bezoeken, zónder dat het te druk wordt, kiest u dit jaar uit één van twee shifts om de beurs te bezoeken. Tijdens uw registratie geeft u aan welke shift u gaat bezoeken.

Ochtend
09:30 - 13:00
Middag
13:00 - 17:00

Hygiëne

Hoewel we nog even wachten met handen schudden, zorgen we er onder andere voor dat uw handen en de rest van de beursvloer goed gedesinfecteerd kunnen worden. U vindt bij de entree en verspreid over de beursvloer handgel, waarmee u verantwoord kunt blijven netwerken.

RIVM richtlijnen

Uiteraard blijven wij afhankelijk van de richtlijnen vanwege de COVID-19 situatie. Indien er wijzigingen komen die voor uw beursbezoek van belang zijn, berichten wij u daarover.

  • Stay Safe & Go Easy

    Veilig naar een fysieke vakbeurs!

  • Hoe houden we Nederland mobiel?

  • Stay Safe & Go Easy

    Ontmoet elkaar weer in levenden lijve!

  • Hoe houden we Nederland mobiel?

x

Wat is STAY & GO?