Brimos en HR Groep Emmen gaan verder als Brimos

Vanaf 2013 vormde Brimos met mastenfabriek HR Groep Emmen een onlosmakelijke twee eenheid binnen het overkoepelende HR Groep. Samen verzorgen zij de productie en levering van utilitaire bewegwijzeringsproducten, signaleringstechnieken, draagconstructies en bebording. De twee bedrijven nemen afscheid van HR Groep en zullen vanuit Emmen en Hattem samen verder gaan onder de vertrouwde naam Brimos.

Door een eenheid te vormen kunnen de bedrijven elkaars specialisme en vakmanschap maximaal te benutten. Hierdoor zullen klanten in de toekomst nog beter bediend kunnen worden.

Jan van Giessen, directeur van Brimos B.V: "Voor mij persoonlijk is het belangrijk dat onze klanten en leveranciers weten dat er in principe niets verandert. Onze relaties zijn in goede handen. Brimos heeft haar positie in de markt inmiddels méér dan bewezen, is commercieel sterk en heeft veel productkennis. Daarnaast beschikt Brimos over een uitgebreid productportfolio van zowel statische- als dynamische borden en draagconstructies."

Een vertrouwd gezicht in een nieuw jasje
Voor velen is de naam Brimos geen onbekende in de verkeersborden branche. Het bedrijf is immers één van de oudste bordenfabrikanten van Nederland. In 1963 werd het bedrijf opgericht en in de meer dan 50 jaar die daarna volgden heeft de onderneming een grote bijdrage geleverd aan de verkeersveiligheid in Nederland en daarbuiten.

Tot in de puntjes

Er is beschikking over een ruime voorraad halffabrikaten en moderne productietechnieken waardoor er snel geacteerd kan worden, ook voor grotere vraagstukken. Alle zorg rondom projecten maar ook op het gebied van beheer en onderhoud kan uit handen worden genomen. Uiteraard voldoen alle producten aan de wettelijke regelgeving.


  • Hoe houden we Nederland mobiel?

  • Hoe houden we Nederland mobiel?

x

Bezoek de sector 'Mobiliteit' op Vakbeurs Openbare Ruimte