15-jarig jubileum voor Vakbeurs Mobiliteit

Vakbeurs Mobiliteit bestaat 15 jaar. De beurs is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een onmisbaar netwerk- en kennisevenement en een begrip in de mobiliteitsbranche. De vijftiende editie vindt plaats op 25 en 26 november 2020 in Expo Houten. Het belooft een mooi evenement te worden, want de beursorganisatie pakt uit en viert haar jubileum groots.

Niet alleen worden exposanten dit jaar ontzorgd door een "Full Service Experience", waarbij zij kunnen profiteren van een kant-en-klaar gebrande stand met luxe en gepersonaliseerde uitstraling. Ook wordt er uitgepakt met hospitality. Met een groot horeca- en netwerkplein, netwerkruimtes en speciaal daarvoor ingerichte ontmoetingshubs staat alles tot de beschikking om elkaar te ontmoeten en in gesprek te gaan. Zoals u gewend bent staat de gratis koffie en thee voor bezoekers en exposanten klaar. En taart mag dit jaar uiteraard ook niet ontbreken.

Samen met de deelnemende exposanten en relaties zal de bezoeker dit jaar warm onthaald worden met een groter en actueler marktaanbod dan ooit en een hoogwaardig kennisprogramma met key-note sprekers.

Waarvoor komt een bezoeker in de huidige tijd naar een beurs? Hoe komt deze bezoeker het beste in contact met de experts? Op Vakbeurs Mobiliteit zorgt beursorganisatie ExpoProof ervoor dat professionals elkaar ontmoeten, met elkaar kunnen netwerken, zich verwonderen aan innovaties, zich laten inspireren door een uitgebreid inhoudelijk programma én in gesprek gaan met elkaar. Zo wordt de toekomst van mobiliteit samen bepaald. Iedere beursbezoekers en exposant draagt daaraan bij.

Noteer 25 en 26 november 2020 alvast in uw agenda en zorg dat u deze editie niet mist! Als exposant bij deze feestelijke editie aanwezig zijn? De herinschrijvingen zijn dinsdag 25 februari 2020 van start gegaan. Wees er snel bij en bekijk de website voor alle informatie omtrent deelnamemogelijkheden.


  • Hoe houden we Nederland mobiel?

  • Hoe houden we Nederland mobiel?