Nieuwe parkeeroplossingen van Monotch

Komende november toont Monotch hun parkeerplatform: TLEX Parking Platform. Het TLEX Parking Platform biedt gemeenten en parkeeraanbieders de mogelijkheid om hun parkeergarages en -terreinen voor consumenten inzichtelijk en reserveerbaar te maken. Dit is mogelijk via zowel geautoriseerde dienstverleners als via een eigen website. Op deze manier kunnen consumenten gebruiksvriendelijke reserveringen maken via hun favoriete mobiliteitsapp.

Het TLEX Parking Platform biedt veel voordelen voor stakeholders binnen het parkeer eco-systeem.
Zo biedt het gemeenten hulpmiddelen om zoekverkeer te reduceren, garage parkeren te bevorderen ten opzichte van straat parkeren en parkeertarieven te optimaliseren. Commerciële parkeerproviders kunnen met behulp van het platform de bezettingsgraad verbeteren, een dynamisch prijsbeleid voeren en opbrengsten optimaliseren. Daarnaast ondersteunt het commerciële parkeerproviders om meer klanten aan te trekken door de samenwerking met service providers en sleutelbestemmingen.

Sinds de oprichting in 2016 timmert Monotch aardig aan de weg. Inmiddels beslaan de activiteiten het gehele mobiliteitsecosysteem van verkeer, mobility as a service tot parkeren.


  • Hoe houden we Nederland mobiel?

  • Hoe houden we Nederland mobiel?