Mobiliteitsexpositie

Vakbeurs Mobiliteit biedt dit jaar een unieke kans voor gemeenten, regio's en provincies: de Mobiliteitsexpositie. Wij zien namelijk dat u, als gemeente, regio of provincie, veel kennis in huis heeft en met interessante projecten op het gebied van mobiliteit bezig bent. Deze projecten verdienen een podium! Te midden van Vakbeurs Mobiliteit, als pronkstuk bij de entree, creëren wij daarom de Mobiliteitsexpositie.

Het doel van de expositie is kennis delen en contacten leggen tussen overheidsinstanties en de ruim 2.300 bezoekers van Vakbeurs Mobiliteit. Bezoekers van de Mobiliteitsexpositie horen via een audiotour alle ins en outs over uw project en kunnen daarna gemakkelijk met u in contact komen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Vanaf uw eigen werkplek neemt u een audiofragment op waarin u uitleg geeft over het project. Denk aan de ontstaansreden, doelstellingen, samenwerkingsverbanden of andere interessante zaken. Dit fragment levert u, samen met een of meerdere foto's van het mobiliteitsproject, aan bij ons. Wij doen de rest.

Op 27 en 28 november wordt uw project tentoongesteld op Vakbeurs Mobiliteit. Door middel van een QR-code die wij bij uw project plaatsen, linkt de bezoeker gemakkelijk door naar een website van uw keuze. Dit kan bijvoorbeeld de website van uw project zijn, een video met meer uitleg over het project of een pagina met uw contactgegevens.

De kosten voor deelname bedragen €2.500,- (excl. BTW).

Voordelen

 • Laagdrempelige manier om uw projectkennis en ervaring uit te wisselen.
 • Geen verplichting tot fysieke aanwezig bij het project (maar dit mag uiteraard wel).
 • Kom gemakkelijk in contact met de ruim 2.300 bezoekers, zoals overheidsinstellingen, marktpartijen, adviseurs, etc.
 • Werk-/ ontmoetingsplaatsen naast de expositie (zie tekening).
 • Op beide dagen is er een hostess aanwezig om de projecten te begeleiden.

Bent u na het lezen van bovenstaande tekst net zo enthousiast als wij of heeft u vragen? Neem dan contact op met Sanne Jans (sanne.jans@expoproof.com).

Contact

Sanne Jans

Sanne kan u alle ins en outs vertellen over een deelname aan de Mobiliteitsexpositie. Wilt u deelnemen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Sanne Jans.

 • Stay Safe & Go Easy

  Veilig naar een fysieke vakbeurs!

 • Hoe houden we Nederland mobiel?

 • Stay Safe & Go Easy

  Ontmoet elkaar weer in levenden lijve!

 • Hoe houden we Nederland mobiel?

x

Wat is STAY & GO?