Deelname & tarieven

Mobiliteit als sector tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte

In deze uitzonderlijke tijd kiest beursorganisator ExpoProof ervoor om het Mobiliteit als sector toe te voegen aan Vakbeurs Openbare Ruimte.

Deze vindt plaats op 2 en 3 december in hallen 3 en 4 van Jaarbeurs met een corona-veilig STAY & GO concept.

De oorspronkelijk geplande editie van Vakbeurs Mobiliteit, op 25 november 2020 in Expo Houten, komt hiermee te vervallen.

Tarieven en mogelijkheden

Deelname is al mogelijk vanaf €1.950 per 12m2 voor twee beursdagen. Uw deelname is inclusief standwanden, vloerbedekking, standschoonmaak, lunchpakket (2 per 12m2), gehele dag koffie, thee en fris.

Vanwege de samenvoeging boekt u uw stand via Vakbeurs Openbare Ruimte. Bekijk op het reserveringsformulier de actuele tarieven en mogelijkheden.

De 3 voordelen van STAY & GO

1. Veilig face-to-face ontmoeten
Er gaat niks boven een fysieke ontmoeting met klanten en relaties. Dankzij de slimme maatregelen van STAY & GO is dat weer mogelijk. Presenteer uw producten en diensten weer in een live setting, en kom direct in contact met uw doelgroep.

2. No cure, 'low' pay
In deze tijd is helaas niets zeker. Wij kunnen ons goed voorstellen dat het reserveren van een stand een lastige overweging kan zijn. Als u bij onze STAY & GO vakbeurzen een stand boekt en de beurs gaat vanwege COVID-19 niet door dan vervallen uw deelnamekosten en betaalt u als exposant alleen een kleine vaste bijdrage van € 95,-.

3. Zuivere bezoekersdoelgroep
Er wordt een aangepast toegangsbeleid gehanteerd. Uitsluitend bezoekers die werkzaam zijn bij de overheid en andere bezoekers die behoren tot de doelgroep afnemers krijgen toegang. Natuurlijk kunt u als exposant zelf ook contacten uitnodigen.

Uiteraard blijven wij afhankelijk van de richtlijnen vanwege de COVID-19 situatie. Indien er wijzigingen komen die voor uw beursdeelname van belang zijn, berichten wij u daarover.

Beursvloer Vakbeurs Mobiliteit 2019 - Expo Houten

Contact

Koen Dekker

Heeft u vragen over deelnemen met uw bedrijf aan deze beurs als exposant? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en adviseren u bij het kiezen van een goede standlocatie.

  • Hoe houden we Nederland mobiel?

  • Hoe houden we Nederland mobiel?

x

Bezoek de sector 'Mobiliteit' op Vakbeurs Openbare Ruimte