Deelname & tarieven

Beursvloer Vakbeurs Mobiliteit - Expo Houten

Gerichte doelgroep

Vakbeurs Mobiliteit richt zich hoofdzakelijk op Nederlandse mobiliteitsprofessionals, werkzaam bij de overheid. Daarnaast zijn bezoekers afkomstig uit bouw, infra, advies, consultancy, IT en big data.

Maandenlang PR-plezier

Omdat wij al meer dan 15 jaar vakbeurzen in dit segment organiseren, is ons online bereik in de doelgroep groot en zeer scherp afgebakend. De beurs is hierdoor een perfecte springplank voor uw communicatie; ook in de maanden vóór dat het evenement plaatsvindt. Naast allerlei handige communicatietools en downloads, stellen we onze eigen kanalen graag tot uw beschikking voor uw nieuws, productlanceringen en beursprimeurs.

De 3 voordelen van STAY & GO

1. Veilig face-to-face ontmoeten
Er gaat niks boven een fysieke ontmoeting met klanten en relaties. Dankzij de slimme maatregelen van STAY & GO is dat weer mogelijk. Presenteer uw producten en diensten weer in een live setting, en kom direct in contact met uw doelgroep.

2. No cure, 'low' pay
In deze tijd is helaas niets zeker. Wij kunnen ons goed voorstellen dat het reserveren van een stand een lastige overweging kan zijn. Als u bij onze STAY & GO vakbeurzen een stand boekt en de beurs gaat vanwege COVID-19 niet door dan vervallen uw deelnamekosten en betaalt u als exposant alleen een kleine vaste bijdrage van € 95,-.

3. Bezoekersdoelgroep: overheden en andere afnemers
Om de drukte op de beursvloer onder controle te houden, geldt er een toegangsbeleid voor de beurs. Bezoekers die werkzaam zijn bij de overheid en andere bezoekers die behoren tot de doelgroep afnemers krijgen daarbij voorrang. Natuurlijk kunt u als exposant zelf ook contacten uitnodigen.

Uiteraard blijven wij afhankelijk van de richtlijnen vanwege de COVID-19 situatie. Indien er wijzigingen komen die voor uw beursbezoek van belang zijn, berichten wij u daarover.

Tarieven en mogelijkheden

Deelname is al mogelijk vanaf €1.950 per 12m2. Uw deelname is inclusief standwanden, vloerbedekking, standschoonmaak, lunchpakket (2 per 12m2), gehele dag koffie, thee en fris. Bekijk op het reserveringsformulier de actuele tarieven en mogelijkheden.

Beursvloer Vakbeurs Mobiliteit 2019 - Expo Houten

Contact

Koen Dekker

Heeft u vragen over deelnemen met uw bedrijf aan deze beurs als exposant? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en adviseren u bij het kiezen van een goede standlocatie.

  • Stay Safe & Go Easy

    Veilig naar een fysieke vakbeurs!

  • Hoe houden we Nederland mobiel?

  • Stay Safe & Go Easy

    Ontmoet elkaar weer in levenden lijve!

  • Hoe houden we Nederland mobiel?

x

Wat is STAY & GO?