Doelgroep

Beursvloer Vakbeurs Mobiliteit - Expo Houten

Gerichte doelgroep

U komt als exposant in contact met meer dan 2.500 professionals uit uw doelgroep. Geen pennenverzamelaars, maar beslissingsmakers. Veel bezoekers zijn namelijk werkzaam bij de overheid. Verder ontmoet u ook veel bezoekers afkomstig uit branches als bouw, infra, advies, consultancy, IT en big data. Iedere bezoeker in het gangpad biedt mooie kansen voor uw netwerk.

Bezoekers zijn hoofdzakelijk werkzaam in deze branches.

Maandenlang PR-plezier

Omdat wij al meer dan 15 jaar vakbeurzen in dit segment organiseren, is ons online bereik in de doelgroep groot en zeer scherp afgebakend. De beurs is hierdoor een perfecte springplank voor uw communicatie; ook in de maanden vóór dat het evenement plaatsvindt. Naast allerlei handige communicatietools en downloads, stellen we onze eigen kanalen graag tot uw beschikking voor uw nieuws, productlanceringen en beursprimeurs.

Deelname in 2020

Achter de schermen zijn we al druk bezig met de voorbereidingen voor de editie van 2020. Heeft u interesse in deelname, of weet u al dat u een plekje gaat boeken? Laat het ons snel weten, zodat u ruime keuze heeft uit de nieuwste beschikbare standplekken.

Beursvloer Vakbeurs Mobiliteit 2019 - Expo Houten

Contact

Koen Dekker

Heeft u vragen over deelnemen met uw bedrijf aan deze beurs als exposant? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en adviseren u bij het kiezen van een goede standlocatie.

  • Hoe houden we Nederland mobiel?

  • Hoe houden we Nederland mobiel?

x

Vakbeurs Mobiliteit is jarig!