Deelname & tarieven

Beursvloer Vakbeurs Mobiliteit - Expo Houten

Alles in één overzicht

De beurs kan op meerdere manieren een waardevolle toevoeging zijn voor uw bedrijf. In de brochure krijgt u een volledig overzicht van:

  • Beursidentiteit
  • Doelgroep
  • Tarieven
  • Deelnamemogelijkheden

Bekijk brochure

Gerichte doelgroep

U komt als exposant in contact met meer dan 2.500 professionals uit uw doelgroep. Geen pennenverzamelaars, maar beslissingsmakers. Veel bezoekers zijn namelijk werkzaam bij de overheid. Verder ontmoet u ook veel bezoekers afkomstig uit branches als bouw, infra, advies, consultancy, IT en big data. Iedere bezoeker in het gangpad biedt mooie kansen voor uw netwerk.

Bezoekers zijn hoofdzakelijk werkzaam in deze branches.

Maandenlang PR-plezier

Omdat wij al meer dan 15 jaar vakbeurzen in dit segment organiseren, is ons online bereik in de doelgroep groot en zeer scherp afgebakend. De beurs is hierdoor een perfecte springplank voor uw communicatie; ook in de maanden vóór dat het evenement plaatsvindt. Naast allerlei handige communicatietools en downloads, stellen we onze eigen kanalen graag tot uw beschikking voor uw nieuws, productlanceringen en beursprimeurs.

Tarieven en mogelijkheden

Deelname is al mogelijk vanaf €2.250 per 12m2. Daarnaast bieden we diverse extra's, zoals een promotiepakket en luxe standbouw. Bekijk op het reserveringsformulier de actuele tarieven en mogelijkheden.

Beursvloer Vakbeurs Mobiliteit 2019 - Expo Houten

Contact

Koen Dekker

Heeft u vragen over deelnemen met uw bedrijf aan deze beurs als exposant? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en adviseren u bij het kiezen van een goede standlocatie.

  • Hoe houden we Nederland mobiel?

  • Hoe houden we Nederland mobiel?