Bezoekersdoelgroep

Vakbeurs Mobiliteit is er speciaal voor de overheid (gemeente, provincie, waterschap en rijksoverheid) en voor professionals uit het bedrijfsleven.

De beurs wordt bezocht door: bestuurders en ambtenaren zoals diensthoofden, beleidsmedewerkers en coördinatoren op het gebied van verkeer & mobiliteit, ruimtelijke ordening, infrastructuur en gebiedsontwikkeling bij gemeenten, provincies, rijksoverheid en waterschappen, parkeerbeheerders, stedenbouwkundigen, planologen, politie, brandweer, hulpdiensten, ingenieurs- en adviesbureaus.

In 2017 bezocht een recordaantal van 2.231 geïnteresseerden de beurs. Sinds de uitbreiding van de beurs naar twee dagen in 2016 is dat een stijging van 40%.

Beursvloer Vakbeurs Mobiliteit - Expo Houten

Innovaties, producten en diensten

Op de beursvloer staan bedrijven met alle denkbare producten en diensten op het gebied van verkeerstoepassingen, mobiliteitsoplossingen en parkeeruitdagingen.

Een sterk punt is de samenkomst van diverse partijen. Deuren die normaal gesloten blijven, worden hier geopend omdat partners opener zijn door de informele sfeer.

Bezoeker editie 2017