Be-Mobile NV

Be-Mobile rijdt op volle toeren richting een revolutie in het verkeer: het is onze missie om reizigers (met de auto en het openbaar vervoer), infrastructuurbeheerders (weg, openbaar vervoer, parkings) en particuliere bedrijven (logistiek, buitendienst, grote bedrijven) de controle terug te geven over hun mobiliteit.

Via ons Connected Car & Traffic Platform verzamelen we Floating Car Data van miljoenen geconnecteerde voertuigen in Europa om er betekenisvolle verkeersinformatie van te maken. Dit vormt de basis van ons portfolio aan oplossingen, waaronder verkeersmanagement, reizigersinformatie, multimodale routeplanning, , transport & logistiek management, elektronische tolheffing en veel meer.

Het is ons levenswerk om te evolueren naar een wereld met een minimum aan files, ongelukken en emissies. We hebben slechts één doel voor ogen: de belangen van iedereen in de mobiliteitsketen te verenigen door de vraag naar mobiliteit af te stemmen op de beschikbare capaciteit. Hierin speelt impactgestuurd verkeersmanagement een centrale rol.

  • Stay Safe & Go Easy

    Veilig naar een fysieke vakbeurs!

  • Hoe houden we Nederland mobiel?

  • Stay Safe & Go Easy

    Ontmoet elkaar weer in levenden lijve!

  • Hoe houden we Nederland mobiel?

x

Wat is STAY & GO?