Be-Mobile

Smart Mobility, gebruik van slimme verkeersdata in real-time traffic oplossingen is booming.

Be-Mobile en Flitsmeister vormen samen een belangrijke schakel tussen de wegbeheerder en de weggebruiker. Met onze nog steeds groeiende community van ruim 1,3 miljoen unieke app gebruikers per maand in Nederland vormen wij het ideale platform voor publiek/privaat gebaseerde "Next Level Traffic Management" toepassingen!

Dit begint met Location Based berichtgeving rondom wegwerkzaamheden en evenementen.

Tot en met Socrates 2.0 Traffic Management waarbij de verkeerscentrales samenwerken met ons als serviceprovider om te komen tot in-car berichtgeving waarbij de publieke en private belangen zijn verenigd.

FLOWcheck voor het finetunen van verkeersmodellen.

Met FLOWcheck is het mogelijk om op basis van enkel FCD heel eenvoudig verkeersanalyses te doen vanaf gisteren (voortschrijdend) tot en met bijna 3 jaar terug. Op elke plekje in uw provincie/gemeente.

Be-Mobile is hiermee dé mobiliteitspartner voor overheden, autofabrikanten, navigatieleveranciers, reizigers, adviesbureaus, logistieke bedrijven en MaaS aanbieders.

Daarnaast geven we wegbeheerders een helder inzicht op de veranderende verantwoordelijkheden met de komst van de zelfrijdende auto. Wilt u ook weten wat dit voor u betekent.