DAT.Mobility

DAT.Mobility is dé expert in ICT-oplossingen en data-analyses op het gebied van mobiliteit. Of het nu gaat om het monitoren, het managen of het plannen ervan: DAT.Mobility biedt oplossingen. DAT.Mobility is Smart Mobility.

In DAT.Mobility is alle ICT expertise binnen de Goudappel Groep op het gebied van big data, modelmethodiek, geografische informatiesystemen en softwareontwikkeling samengebracht. Wij zien de grote kansen die intelligente en geïntegreerde systemen bieden. Kansen om niet alleen beter zicht, maar ook meer grip te krijgen op mobiliteitsgedrag. Bij DAT.Mobility werken slimme ontwikkelaars en mobiliteitsexperts aan slimme applicaties. Wij zijn ondernemers en gaan het avontuur graag aan. Wij ontwikkelen tools, maar bieden ook innovatieve maatwerkoplossingen, advies en trainingen. Alles waarmee uw beleid effectiever wordt en waarmee u uw doelgroep beter van dienst kunt zijn.

Wij bieden oplossingen voor professionals bij overheden, semioverheden en bedrijven. Onze klanten zijn verkeersadviseurs, planners, beleidsmakers, vervoerders, wegenbouwers en distribiteurs. Maar ook marketeers, parkbeheerders of event-organisatoren. Voor iedereen die werkt met mensen in beweging, of zelf in beweging is. Voor u.