Bezoeker

Samen naar een mobiele toekomst

Vakbeurs Mobiliteit is hét platform voor innovatie, kennis en netwerkkansen in het vakgebied. Draagt u als professional ook bij aan de toegankelijkheid, duurzaamheid en mobiliteit van steden? Bekijk hieronder waarom dit evenement in uw agenda moet staan.

Hier wordt de toekomst van mobiliteit bepaald

Er is wereldwijd een enorme omslag gaande op het gebied van mobiliteit. Er worden nieuwe slimme concepten gelanceerd en het draagvlak voor deze innovaties wordt steeds groter. Van zelfrijdende auto's en drones, tot MaaS en circulair bouwen: op de beursvloer worden over ieder onderdeel van mobiliteit gesprekken gevoerd en beslissingen gemaakt.

Bespaar zeeën van tijd

Wilt u weten welke nieuwe producten, diensten, innovaties en partijen voor uw werk van belang zijn? De hele markt is gedurende twee dagen op één plek voor u verzameld. Dat bespaart een hoop zoekwerk en losse afspraken.

Inspirerende kennissessies en lezingen

Tijdens de beurs kunt u aanschuiven bij hoogwaardige kennissessies en lezingen over uiteenlopende thema's en vraagstukken. Zo leert u in een inspirerende omgeving alles over de laatste trends en ontwikkelingen.

Kosteloos en zorgeloos

Een bezoek aan de beurs kost niets. Toegang tot de beursvloer én de lezingen is gratis. U kunt kosteloos bij het beursgebouw parkeren en gebruik maken van de pendeldienst van/naar Station Houten. Er wordt bovendien de hele dag koffie, thee en fris geserveerd.

Hét netwerkevenement voor iedere professional

Op de beursvloer komen meer dan 2.500 van uw vakgenoten samen. U bent overal welkom voor een goed gesprek en kunt de hand schudden met mensen die via mail of telefoon lastig bereikbaar zijn.

Alle denkbare producten en diensten

Alle aspecten van mobiliteit zijn vertegenwoordigd. Aan de hand van verschillende thema's (bereikbaarheid, leefbaarheid, duurzaamheid, veiligheid en gedrag) behandelen wij de sectoren: Smart Mobility, Infrastructuur & inrichting, MaaS, Fiets- en voetverkeer, Verkeersdata, Openbaar vervoer en Parkeren.

De beurs is echt gericht op mijn vakgebied. Makkelijk bereikbaar, laagdrempelig, goed parkeren, gezellig, veel relaties, veel directe vakgenoten.

Bezoeker editie 2018

Ik vind er in één dag heel veel informatie en inspiratie en kan in een rustige sfeer contacten leggen.

Bezoeker editie 2019

  • Stay Safe & Go Easy

    Veilig naar een fysieke vakbeurs!

  • Hoe houden we Nederland mobiel?

  • Stay Safe & Go Easy

    Ontmoet elkaar weer in levenden lijve!

  • Hoe houden we Nederland mobiel?

x

Wat is STAY & GO?