Parkeerbeheer Congres

Parkeerbeheer Congres 2017

Op donderdag 23 november van 9:30u tot 13:15u inclusief lunch met aansluitend de mogelijkheid om de beursvloer te bezoeken.

Speciaal voor Parkeerbeheerders organiseert PARKEER24 het Parkeerbeheer Congres tijdens de tweede beursdag, op donderdag 23 november.

Een goede gelegenheid om in de ochtend uw vakkennis bij te spijkeren, (nieuwe) kennissen te ontmoeten en in de middag de beurs, met de speciale Parkeerstraat, te bezoeken. Een complete dag die u van tools voorziet waar u morgen direct mee aan de slag kunt.

Tijdens het Parkeerbeheer Congres staan online dienstverlening en data centraal. De wereld 'digitaliseert'. Ook in de parkeerwereld nemen onder meer data, the cloud, automatische kentekenherkenning, online aan- en afmelden en internetdiensten een steeds grotere plaats in. Wat betekent dit voor u als beheerder en waar liggen de kansen? Wat is allemaal mogelijk en -heel concreet- wat kunt daarmee in uw dagelijkse praktijk?
Laat u tijdens de sessies bijpraten!

In het plenaire deel van het ochtendprogramma, trapt transitiemanager Alexander Hablé van de TU Delft om 9.30u af met een gastcollege over de Toekomst van Mobiliteit. Heeft hij een glazen bol en kan hij zien wat er te gebeuren staat? Nee. Maar Hablé loopt al jaren voorop in het innovatieproces en vertelt u graag meer over de onomkeerbare veranderingen die op stapel staan. En, als u het leuk vindt, kunt u zijn waterstofauto bekijken. Want, ja echt waar, daar rijdt hij mee naar Expo Houten.

Meer informatie vindt u op www.parkeerbeheercongres.nl

Programma

 • 09:00 uur
  Inloop en ontvangst
 • 09:30 uur
  Gastcollege Alexander Hablé over E-mobility
 • 10:30 uur
  Koffiebreak
 • 10:55 uur
  1e ronde parallelsessies
 • 11:45 uur
  2de ronde parallelsessies
 • 12:30 uur
  Netwerklunch : op het ParkeerPaviljoen
 • 13:00 uur
  Beursbezoek aan de vakbeurs Verkeer, Mobiliteit en Parkeren
Locatie: Elzenzaal
Datum: 23/11/2017
Begin: 9:00
Einde: 13:15