Innovatieplein

Het Innovatieplein op Vakbeurs Mobiliteit 2018 was een groot succes!

Als mobiliteitsprofessional moeten we nu al anticiperen op de innovaties die we misschien pas over een aantal jaar gaan implementeren. Niet alleen infrastructuur, maar ook beleid en beheer moeten immers toekomstbestendig worden ingericht. Maar hoe begin je aan zo'n enorme taak? Het Innovatieplein van The Future Mobility Network is het perfecte startpunt om inspiratie op te doen.

Op het Innovatieplein maakt u kennis met de nieuwste innovaties op het gebied van mobiliteit. Zo ontdekt u alles over innovaties als zelfrijdende bezorgrobots, licht elektrische stadsvoertuigen, slimme verkeerssensoren en platforms en elektrische steps. Ook vindt u er jonge innovators, waaronder studententeams van TU Delft zoals de Solarboat, een zelfrijdende raceauto en een elektrische racemotor. Bovendien kunnen sommige van deze innovaties zelfs fysiek getest worden. Benieuwd? Kom langs!

The Future Mobility Network
Het Innovatieplein wordt samengesteld door The Future Mobility Network: een bedrijf dat een enorm netwerk aan innovaties, startups, studententeams, nieuwe voertuigen en concepten een platform geeft. Deze enthousiaste verzameling van organisaties stelt zich tijdens de beurs graag aan u voor. Wie weet waar de mogelijkheden liggen! Ga het gesprek aan en maak kennis met deze nieuwe technologie.

  • Stay Safe & Go Easy

    Veilig naar een fysieke vakbeurs!

  • Hoe houden we Nederland mobiel?

  • Stay Safe & Go Easy

    Ontmoet elkaar weer in levenden lijve!

  • Hoe houden we Nederland mobiel?

x

Wat is STAY & GO?