Pressure Cooker: Fietsparkeren voor studentenhuizen

We kennen allemaal het probleem van de onhandig geparkeerde fietsen bij studentenhuizen. Mensen struikelen erover, het ziet er onverzorgd uit en de leefbaarheid van de straat gaat achteruit. Iedereen bekijkt dit vanuit eigen perspectief en heeft er belang bij wanneer dit op een effectievere en leefbare manier wordt opgelost.

De Fietsersbond en Vakbeurs Mobiliteit presenteren daarom een Pressure Cooker. In de Pressure Cooker gaan verschillende deelnemers in een korte tijd intensief brainstormen, met als doel snel fundamentele keuzes te maken en concrete oplossingen en acties te bedenken. Na een plenaire openingssessie gaan de deelnemers in kleine groepen aan de slag. Deelnemers variëren van fietsparkeer-fabrikanten en fietsaanbieders tot een projectontwikkelaar, een aantal gemeenten en studenten. Vanuit ieders unieke ervaring en perspectief gaan we op zoek naar slimme effectieve oplossingen om de omgeving van studentenhuizen leefbaarder te maken.

Komt u wel eens dit soort fietsparkeer-toestanden tegen bij studentenhuizen? Neem dan een foto en stuur deze naar ons op. Aan de hand van de ingestuurde foto's gaan we op zoek naar een oplossing in deze Pressure Cooker sessie. Mail de foto, onder vermelding van "Foto Pressure Cooker", naar fannie.schellingerhout@expoproof.com.

Waar en wanneer?
Fietstheater | donderdag 28 november | 13.00 - 14.30 uur

x

Nu ook in België: