Highlights 2019

Bijzondere initiatieven
Vakbeurs Mobiliteit is constant in beweging. Ook deze editie zijn er nieuwe initiatieven op de beurs te vinden. Laat u verrassen door deze bijzondere gebieden, waar beleving of interactie centraal staat. Lees hieronder over een aantal van deze initiatieven.

VR-sessies: Bekijk parkeren door een andere bril

In de VR-sessies: 'Bekijk parkeren door een andere bril' nemen Spark en Barticipation u mee naar een parkeergarage kilometers verderop. Ze laten zien hoe het instrument 'parkeren' ingezet kan worden om gemeentelijke ambities te behalen omtrent leefbaarheid, bereikbaarheid, aantrekkelijkheid en gezondheid.
Lees meer >

Pressure Cooker: Fietsparkeren voor studentenhuizen

In samenwerking met de Fietsersbond presenteert Vakbeurs Mobiliteit een Pressure Cooker over fietsparkeren bij studentenhuizen. In een Pressure Cooker gaan verschillende deelnemers in een korte tijd intensief brainstormen, met als doel snel fundamentele keuzes te maken en concrete oplossingen en acties te bedenken.
Lees meer >

NM Magazine Ontwerpatelier

Alle nieuw ontwikkelde systemen en applicaties voor ons vakgebied bieden mooie kansen, maar de mobiliteitsuitdagingen zijn groter dan wat we met de bestaande slimme systemen kunnen oplossen. In het Ontwerpatelier gaan we aan de slag met de beschikbare toolbox aan systemen, data en applicaties. Hoe kunnen we bestaande én nieuwe oplossingen inzetten om actuele mobiliteitsuitdagingen aan te gaan?
Lees meer >

Innovatieplein

Het Innovatieplein is terug! In samenwerking met The Future Mobility Network zijn de nieuwste ontwikkelingen en technologieën met betrekking tot mobiliteit verzameld. Het Innovatieplein geeft een overzicht van innovatieve producten en diensten, die in de toekomst niet meer uit ons straatbeeld zijn weg te denken.
Lees meer >

x

Nu ook in België: