Beursbelevingen

Bijzondere initiatieven

Vakbeurs Mobiliteit is constant in beweging. Ook deze editie zijn er nieuwe initiatieven op de beurs te vinden. Laat u verrassen door deze bijzondere gebieden, waar beleving of interactie centraal staat. Lees hieronder over een aantal van deze initiatieven.

Mobiliteitsexpositie
Een nieuw onderdeel van Vakbeurs Mobiliteit is een tentoonstelling van verschillende innovatieve mobiliteitsprojecten van overheidsinstanties. Doel van de tentoonstelling is u te informeren, inspireren én in contact te brengen met overheden, vakgenoten, bewonderaars en iedereen die de beurs bezoekt.

Als gemeente, regio of provincie deelnemen aan de expositie? Klik hier voor meer informatie.

Innovatieplein
Het Innovatieplein is terug! In samenwerking met The Future Mobility Network zijn de nieuwste ontwikkelingen en technologieën met betrekking tot mobiliteit verzameld. Het Innovatieplein geeft een mooi overzicht van de nieuwste producten en diensten, die in de toekomst niet meer uit ons straatbeeld zijn weg te denken. Er vinden lezingen en demonstraties plaats én u heeft deze editie de mogelijkheid om met een aantal van deze innovaties te reizen.