Redenen om te bezoeken

De grootste 'verkeers'vakbeurs in Nederland

Verkeer, Mobiliteit & Parkeren is de grootste beurs voor Nederlandse markt in dit vakgebied. Ruim 150 van de belangrijkste partijen uit de sector presenteren de nieuwste trends en ontwikkelingen op de beursvloer en in het lezingenprogramma. Voor u dus de ideale kans om uw vakkennis en netwerk uit te breiden!

Partnership Talking Traffic

Het belang van de beurs wordt onderstreept door de aanwezigheid van het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat en Partnership Talking Traffic. Midden op de beursvloer vindt u een paviljoen waar de verschillende partners ontwikkelingen op het gebied van slimme mobiliteit delen.

Keuze uit ruim 30 lezingen door topsprekers

U kunt bij drie verschillende podia meer dan 30 toplezingen over relevante, actuele thema's bijwonen. De lezingen worden verzorgd door een grote verscheidenheid aan professionals en experts. Bekijk hier het volledige overzicht.

Parkeerbeheer Congres 2017

Bent u parkeerbeheerder, en wilt u het maximale uit uw bezoek aan Expo Houten halen? U kunt uw beursbezoek gemakkelijk combineren met het Parkeerbeheer Congres 2017 in de Elzenzaal: het evenement exclusief voor beheerders van parkeervoorzieningen.

De Parkeerstraat

U vindt op de gehele beursvloer parkeerexperts, maar dit jaar ook in de nieuwe Parkeerstraat. Een gangpad in Hal 1 vol met aanbieders van producten en diensten op het gebied van parkeren. Bekijk op de plattegrond welke parkeerspecialisten u in de Parkeerstraat (en op de rest van de beursvloer) tegenkomt!

Eén of twee dagen gratis kennis vergaren en netwerken

Een bezoek aan de beurs is een uiterst efficiënte tijdsbesteding. U spreekt in zeer korte tijd en op één plek een heleboel leveranciers en hoeft niet allemaal losse afspraken te maken. Uw gratis toegangsbewijs geldt voor beide dagen en geeft u tevens gratis toegang tot alle lezingen. Ook kunt u kosteloos parkeren en wordt er de hele dag gratis koffie, thee en fris geserveerd. De ideale setting om met collega's bij te praten en inspiratie op te doen.