GIFAS-ELECTRIC Division Mobility

GIFAS ELECTRIC GmbH in Zwitserland is opgericht in 1978 en is op dit moment, met ongeveer 100 hooggekwalificeerde medewerkers in dienst, het grootste lid van de GIFAS groep. GIFAS is gespecialiseerd in de ontwikkeling, fabricage en distributie van elektrotechnische producten. Het bedrijf bedient klanten in de bouw, de publieke sector, de inframarkt, elektrotechnische installateurs en de handel in onderdelen.

In Zwitserland is Gifas een van de marktleiders met zijn innovatieve oplossingen op het gebied van Orientatie en Veiligheid verlichting voor de infra sectoren mobiliteit voor het weg en spoorverkeer. Met de voortdurende toename van het verkeer, worden de eisen aan de informatie, veiligheid en oriëntatie mogelijkheden voor weggebruikers steeds hoger. Onze producten en oplossingen zijn altijd gericht op het vergroten van de integriteit van alle betrokken partijen. Tegelijkertijd zijn wij een competent en betrouwbaar contact voor de exploitanten in alle aangelegenheden. Het vinden van een duurzame en hoogwaardige oplossing speelt hierbij een centrale rol: duurzaamheid, orientatie, veiligheid, innovatie en creativiteit zijn onze troeven, we houden van de uitdaging en we zijn er op zoek naar!

We willen onze aanwezigheid op de Nederlandse markt duurzaam uitbreiden en contact zoeken met gespecialiseerde ingenieur bureau's, planners, installateurs en operators.

Ter gelegenheid van Vakbeurs Mobiliteit in Houten zijn we in staat om een groot deel van de relevante en gespecialiseerde klanten op één plek te bereiken en we kijken uit naar de uitwisseling van kennis en interessante discussies! Tegelijkertijd vertrouwen we op competente partners welke actief werkzaam zijn in de infra sector en die de klanten ter plaatse kunnen bedienen.

Voor nadere informatie verwijzen wij u naar onze website: www.gifas.ch.

Een bezoek aan onze stand op Vakbeurs Mobiliteit in Houten op 27 en 28 november 2019 is zeker de moeite waard.

x

Nu ook in België: