Klaver Fietsparkeren

Klaver is gespecialiseerd in alleen fietsparkeren en is daarmee uniek in Nederland.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van ontwikkeling, ontwerp, productie en verkoop van fietsparkeersystemen kunt u bij ons terecht met elke uitdaging op het gebied van fietsparkeren.

Klaver besteedt als de specialist op het gebied van fietsparkeren veel tijd en aandacht aan de problematiek rondom fietsparkeren. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over dit onderwerp.

Dit betekent voor u:

  • Een assortiment traditionele fietsparkeersystemen, design oplossingen, overkappingen, stallingen, boxen, dubbellaags fietsparkeren en een volledig geautomatiseerd verhuur/betaal fietsparkeersysteem.
  • Een vrijblijvend advies dat toegespitst is op uw specifieke situatie met betrekking tot zaken als veiligheid, diefstalpreventie, optimale benutting van de ruimte, duurzaamheid en onderhoud, tijdelijke voorzieningen, stallingen en overkappingen, stimuleren van het fietsgebruik en vandalismebestendigheid.
  • Productontwikkeling en werkvoorbereiding in eigen beheer waardoor wij staan voor de kwaliteit van onze producten en het serviceniveau.
x

Nu ook in België: