Montad

Elektrotechnisch Adviesbureau

Als partner verzorgt MONTAD al meer dan 25 jaar het ontwerp en beheer van elektrotechnische buiteninstallaties zoals openbare verlichting en verkeersregelinstallaties voor een breed scala van opdrachtgevers. MONTAD uw partner voor: Ontwerpen Openbare Verlichting & Verkeersregelinstallaties Beleidsplannen & Aanbesteding- en Uitvoeringsbegeleiding Inspecties/toetsing, RAW-bestekken en (Voor) calculaties Kabelberekeningen en Kabelplannen conform NEN1010 Kabelbeveiliging middels PRO-TEC© Beheer VRI/OVL middels MOON© Iedere organisatie heeft zijn eigen zienswijze hoe er moet worden omgegaan met de openbare verlichting en verkeersregelinstallaties. Daarom is advies op maat erg belangrijk en zal de wens van de klant altijd centraal staan bij het vormen van de plannen. Bij de vertaalslag van de wensen naar het eindresultaat van een ontwerp, adviseren wij u van de mogelijkheden en regelgeving die van toepassing zijn. Op deze manier heeft Montad al vele tevreden opdrachtgevers geholpen bij het ontwerpen en uitwerken van elektrotechnische buiteninstallaties.

Onlangs is MONTAD een samenwerking gestart met het Duitse bedrijf Mastap GmbH uit Wesel. Mastap is gespecialiseerd in het meten van de stabiliteit van onder meer verlichtings- en verkeerslichtmasten. MONTAD gaat vanaf nu de metingen in Nederland uitvoeren voor dit Duitse bedrijf. Met de Mastap-methode krijgen beheerders zekerheid over de veiligheid van hun objecten en kunnen ze aanzienlijk besparen op hun materiaalkosten.

Mastap heeft een eigen innovatieve en erkende meetmethode voor maststabiliteit ontwikkeld. We gebruiken het unieke meetinstrument om de standzekerheid van masten objectief te beoordelen door middel van een gecombineerde statische en dynamische test. De Mastap-methode meet de totale standzekerheid van objecten en hun fundering.

x

Nu ook in België: