E-Milers.com

E-Milers.com is al sinds 2004 trendsetter op het gebied van innovatieve, 100% elektrische vervoermiddelen, voornamelijk voor de zakelijke markt. Wij zijn specialist in de elektrische Silence scooters, de BKL cargobike, Segway, Ninebot en de Genny elektrische rolstoel. Voor al onze voertuigen bieden wij landelijke service.

Silence

De 100% elektrische Silence, die wordt geproduceerd door het Spaanse bedrijf Scutum, wordt al ingezet door gemeenten als Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Groningen. Het eerste model, Silence S02, onderscheidt zich voornamelijk door zijn uitzonderlijk grote actieradius tot wel 180 kilometer en laadvermogen tot maar liefst 175 kilogram. Daarnaast heeft de e-scooter een speciaal ontwikkeld B2B chassis met langere wielbasis en multifunctionele cargoplaat, waardoor de Silence de ideale oplossing is voor de zakelijke markt. De Silence S03 heeft dezelfde sterke kwaliteiten als de S02, maar dan met drie wielen voor meer stabiliteit en laadvermogen.

Segway

De Segway Personal Transporter (PT) is duurzaam en rijdt compleet elektrisch. U rijdt veilig vanwege de dynamische stabilisatie waardoor het apparaat zichzelf in evenwicht houdt. De Segway PT is zowel binnen als buiten te gebruiken op diverse terreinen. De Segway kan ideaal worden ingezet voor woon- en werkverkeer, beveiliging, land- en tuinbouw, stadstoezicht en politie. Geen files, geen parkeergeld en tot vier keer sneller dan lopen.

BKL Cargobike

De BKL Cargobike is een elektrische fiets met drie wielen en is compleet aan te passen aan uw business. Deze wordt al gebruikt door het Spaanse postbedrijf Correos, DHL en Heineken. Een BKL cargobike kan worden uitgerust met een grote box met een uitzonderlijk laadvermogen van maar liefst 550l, ideaal voor onder andere post- en pakketbezorging en koeriersdiensten. Maar de cargobike kan bijvoorbeeld ook worden ingezet voor park en landschap onderhoud, waar een afvalbak en gereedschappen op kunnen worden geplaatst.

x

Nu ook in België: