Be-Mobile

Als wegbeheerder heb je een boeiend maar uitdagend vak. Met een groeiende economie, groeit ook de verkeersdruk. Tegelijk zorgt dit ook voor steeds meer beschikbare Traffic Data.

Met deze Traffic Data uit rijdende voertuigen en smartphone apps, ook wel Floating Car Data genoemd, ontstaat een ongekend real-time inzicht in de verkeersstromen. Krachtige Cloud-platformen kunnen massa's gegevens gelijktijdig verwerken, en dankzij slimme algoritmes berekenen welk verkeersadvies voor een individuele weggebruiker het meest geschikt is. Geconnecteerde voertuigen en/of apps laten het de wegbeheerder toe weggebruikers razendsnel in-car te informeren over veiligheidsrisico's in hun buurt.

Met Flitsmeister, de app voor onderweg informeren we ca. 1,2 miljoen unieke weggebruikers per maand met (Location Based) relevante berichtgeving. We zijn er daarom trots op dat Flitsmeister deel uitmaakt van de Be-Mobile groep.

Daarnaast geven we wegbeheerders een helder inzicht op basis van historische Floating Car Data. Weten waar het verkeer stroomt en waar het stokt, maar ook welke sluiproutes het verkeer kiest? FLOWcheck van Be-Mobile helpt daarbij! Op donderdag 23 november om 10.00 uur leggen wij uit hoe FLOWcheck u kan helpen. Vergeet niet bij de registratie van uw beursbezoek u hiervoor aan te melden.

Be-Mobile werkt met een groot aantal publieke en private partijen samen in Smart Mobility projecten zoals; Talking Traffic, Socrates 2.0, iCentrale, FCD segmentsnelheden voor NDW en de Praktijkproef Amsterdam (PPA).

Be-Mobile's big data platform bevat real-time en historische mobiliteitsdata afkomstig van automobilisten, connected cars, weginfrastructuur, on- en off-street parkeren, OV bedrijven, tolling systemen en publieke organisaties.

Deze mobiliteitsgegevens worden door Be-Mobile verrijkt, geaggregeerd, gefilterd en indien noodzakelijk gefuseerd. Dit vormt een unieke basis voor ons uitgebreide portfolio op het gebied van Smart Mobility:

  • Monitoring en analytics van voertuigen
  • Operationeel parkeer- en mobiliteitsmanagement
  • Mobiliteitsapps en –data voor de automotive industrie Mobiliteitsapps voor weggebruikers
  • Elektronische tolheffing

Be-Mobile is hiermee dé mobiliteitspartner voor overheden, autofabrikanten, navigatieleveranciers, reizigers, adviesbureaus en logistieke bedrijven.