Acquire Publishing

8 Titels, 1 platform

Acquire Publishing is de grootste uitgever op gebied van Mobiliteit, Ruimte, Architectuur. Met merken als Parkeer24, Verkeer in Beeld, Verkeerskunde, OV-Magazine. Acquire Publishing brengt met ca. 40.000 professionals bij elkaar via evenementen, social media, magazines, nieuwsbrieven, websites en meer. Daarnaast voert Acquire in opdracht van een groep branche-genoten activiteiten uit op gebied van communicatie en organisatie.

www.acquirepublishing.nl

Verkeer in Beeld
Verkeer in Beeld is uitgegroeid tot dé praktische informatiebron op het gebied van verkeer en mobiliteit in Nederland. Verkeer in Beeld is het enige platform dat gedurende het hele jaar via haar magazine, website, e-mailnieuwsbrief, social media, Nationaal Fietscongres en andere events haar doelgroep informeert over trends, actualiteiten, projecten, veelbelovende pilots, producten en leveranciers. Verkeer in Beeld is een must voor professionals in de verkeer- en vervoersector. Om op de hoogte te blijven van alle actualiteiten, trends en de meest innovatieve en veelbelovende projecten. Altijd met een heldere vertaalslag naar de praktijk.

www.verkeerinbeeld.nl

PARKEER24
PARKEER24 is het grootste, onafhankelijke informatieplatform van Nederland waar iedere parkeerprofessional kennis haalt, etaleert, vergaart en deelt via magazines, websites, de LinkedIn-groep, emailnieuwsbrieven, het jaarcongres en meer. Daarnaast is PARKEER24 ook een waardevolle informatiebron voor professionals uit aanpalende sectoren als verkeerskunde, stedenbouw, economie en ruimte.

www.parkeer24.nl

Verkeerskunde
Verkeerskunde heeft naam, gezag en reputatie opgebouwd uit een jarenlange traditie van het enige toegepast wetenschappelijke tijdschrift in Nederland en Vlaanderen op het brede terrein van de verkeerskunde. Verkeerskunde is al meer dan 65 jaar dé hoogwaardige informatiebron voor verkeerskundigen en iedereen die vanuit wetenschap of praktijk met verkeerskundige vraagstukken en -beleid te maken heeft.

www.verkeerskunde.nl

OV-Magazine
OV-Magazine is een onafhankelijk vakblad over openbaar vervoer. Het richt zich met name op de beleidsmakers en de beslissers in de wereld van verkeer en openbaar vervoer. OV-Magazine informeert de lezer over de belangrijkste ontwikkelingen in de ov-sector en het openbaar