INMOVES

Wist u dat VID Nederland, beter bekend als De VerkeersInformatieDienst, meer doet dan het verzamelen, bewerken en distribueren van verkeersinformatie? Nee? Dan bent u niet de enige. En daarom introduceren wij met trots een nieuw label: INMOVES. Onder die naam voeren we vanaf nu alle verkeersmanagement activiteiten uit die we al langer doen, maar die niet bij iedereen bekend zijn.

INMOVES faciliteert wegbeheerders, aannemers en evenementenorganisatoren bij dynamisch verkeersmanagement, in het bijzonder in tijdelijke situaties. INMOVES heeft een unieke aanpak om het gedrag van automobilisten te beïnvloeden. Zo blijft de overlast van wegwerkzaamheden of extra verkeersaanbod door evenementen beperkt. Creativiteit, leverbetrouwbaarheid en snelheid zijn redenen waarom opdrachtgevers een beroep doen op INMOVES.

De aanpak is daarbij steeds op maat. Afgestemd op de specifieke situatie worden vragen beantwoord als: wat zijn de mogelijkheden? Waar liggen de uitdagingen? En: waarop wordt de aanpak gewaardeerd? INMOVES heeft bouwstenen beschikbaar waarmee die aanpak snel en efficiënt kan worden gerealiseerd. Het inwinnen van reistijdinformatie via bluetooth, doseerinstallaties, een systeem dat te hoge vrachtwagens waarschuwt, tijdelijke verkeerscamera's: het zijn voorbeelden van activiteiten die INMOVES snel kan uitrollen. Maar INMOVES staat ook bekend om haar inventiviteit om nieuwe oplossingen te bedenken voor specifieke problemen.