Pol Heteren

POL Heteren B.V. levert "oplossingen voor verkeer en veiligheid". Onze activiteiten zijn te verdelen in drie productgroepen:

  1. POL wegbebakening levert verkeersborden, straatnaamborden, portaalborden, actieraamwerken, afzetmaterialen, actie- en bebakeningswagens, elektronische informatiesystemen en overig wegmeubilair.
  2. POL bewegwijzering levert bewegwijzering, die geheel conform de richtlijnen voor verkeer of uw huisstijl wordt ontworpen.
  3. POL politietechniek levert voertuigsignalering en -uitrusting, verlichtingsapparatuur, onderzoeksmaterialen, gereedschap en veiligheidskleding.

Onze servicedienst wegbeheer zorgt snel en vakkundig voor het inventariseren, adviseren en plaatsen van verkeers-, straatnaam-, portaalborden en bewegwijzering op locatie. Ook kunnen wij het totale beheer van bordenbestand overnemen.

Kwaliteit van onze producten en diensten staat bij ons bedrijf hoog in het vaandel. Wij zijn door TÜV Rheinland gecertificeerd volgens ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 en VCA**.

POL is een familiebedrijf met 65 medewerkers, waar persoonlijke aandacht voorop staat. Al meer dan 50 jaar streven wij naar het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. Kernwaarden bij ons bedrijf zijn het leveren van uitstekende kwaliteit, klantspecifieke oplossingen en een goede service. Dat alles onderstrepen we met onze missie: "Klant is Koning bij POL; als team bedienen we hem Persoonlijk, Plezierig en Professioneel met producten en diensten op het gebied van Verkeer en Veiligheid".